Reduceri de ianuarie

Pe principiul “de ce sa cumperi la pret intreg, cand mai devreme sau mai tarziu, pretul tuturor produselor se va reduce?”, vorbesc astazi despre una dintre cele mai ample si avantajoase campanii de reduceri din an: Winter Sales.

Dupa cum am spus in articolul de aici, reducerile de la inceputul anului (ianuarie – februarie), si cele de la mijlocul anului (iulie – august), sunt cele mai avantajoase, si chiar e o idee buna sa profitam de ele.

Imediat dupa liberul de 1 ianuarie, magazinele se redeschid decorate cu fel de fel de pancarte si afise rosii, care anunta marile reduceri de iarna.

Nu doar ca majoritatea sunt produse la preturi excelente, dar multe dintre ele au ambalaje festive, facand obiectele perfecte pentru a fi oferite cadou in orice moment din an. Sigur, asta daca nu le alegi fix pe cele cu Mos Craciun si globulete imprimate pe cutie. Dar si asa, poti scoate produsele din ambalajul cu modele de iarna, le introduci intr-o punguta atractiva, et voila! Ai pregatit un dar fabulos, pe care ai cheltuit doar o frantura din pretul sau obisnuit.

Totusi, ar fi bine sa-ti faci din timp o lista cu cele dorite de tine. Altfel risti sa cazi in ispita preturilor mici, si sa ajungi acasa cu lucruri pe care s-ar putea sa regreti ca le-ai cumparat.

M-am gandit ca anul acesta sa va si arat cateva lucrusoare cumparate la reducere, in lunile ianuarie – februarie, pentru a va face o idee in legatura cu economiile realizate. Pentru acest articol am strans atat produse cumparate anul acesta, cat si unele din ianuarie 2022.

Personal, nu am avut o lista cu “necesare”, asa ca am luat ce mi s-a parut atractiv si util, la pret foarte bun. Majoritatea sunt produse pe care intentionez sa le ofer cadou.

M-am bucurat sa gasesc pijamale barbatesti, reduse de la 119 lei, la doar 34,99; bluzita de Craciun de la 69,99, la 19,99 – foarte incantata! – dar si accesorii pentru par, pentru telefon sau bucatarie, reduse cu 75%.

Voi profitati de reduceri, sau cumparati fix ce va trebuie, in momentul in care aveti nevoie, fara sa asteptati promotii?

You Might Also Like