De ce sa colaborati cu noi

Din 2007 sunt jurnalist “cu norma intreaga”, absolvind Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” Iasi. Experienta dobandita in timpul facultatii, precum si in job-ul meu de Specialist Marketing m-au facut ca, in luna februarie a anului 2014 sa incep aventura care se numeste “Creator de continut on-line”, sub numele “Aliela”.

De ce “Aliela”? Multe persoane cred ca acesta e numele meu. Ei bine, nu este! Cele doua prenume ale mele sunt Alina Elena. Iar din îmbinarea celor două (ALI-ELA) a rezultat “Aliela”. ?

Astfel ca, sub acest nume, de mai bine de opt ani impart franturi din viata, gandurile si trairile mele, realizand materiale scrise, foto si video, despre pasiunile mele si activitatile noastre, ca familie. 

Cand am inceput, Sofi era un puiut de doi anisori. Intre timp, in familia noastra a aparut si Amelia, “un puisor” de sase ani astazi. 

Creez materiale despre familie, alimentatie, copii, cumparaturi, recenzii, decoratiuni si renovare, vacante, precum si orice alte activitati prin care trece o familie cu doi copii.

De aproape 10 ani cresc si ma implic loial, nu doar in postarile de pe blog, dar si in cele de pe celelalte platforme sociale, inclusiv youtube, canal care in acest moment are 36k abonati.  https://www.youtube.com/alielaschannel.

Dincolo de continutul organic pe care il creez si il impart cu urmaritorii mei, am avut colaborari fructuase cu branduri cunoscute, atat din Romania, cat si din afara granitelor, ajutandu-le, in felul acesta, sa se conecteze si mai bine cu audientele lor target, prin diverse cai. Atat aici, pe blog, cat si pe celelalte platforme de socializare, precum si a canalului meu de youtube.
Cand vine vorba de colaborari, selectam doar branduri si afaceri in care credem cu adevarat, si care ar putea fi atractive/utile audientei noastre. Daca analizati in detaliu blogul https://alielasblog.com/ si canalul nostru de youtube, cu siguranta veti observa cat efort si munca depunem in tot ceea ce facem. Scopul meu, de cand am pornit pe acest drum, este sa ofer continut original, autentic, interesant si atractiv atat pentru mine si familia mea, cat si pentru brandurile pe care le reprezentam si pentru urmaritorii nostri. 

Sunt extrem de mandra ca am creat cel putin trei precedente in youtube-ul romanesc:

Primul clip de cumparaturi – 2 februarie 2015. 

Primul clip de cumparaturi cu preturile afisate pe ecran – 10 mai 2015. 

Haul cumparaturi lunare Mai / May grocery shopping

Primul clip genul “Mesele saptamanii” sau “Ce am mancat astazi” – 17 februarie 2015.

Ce am mancat astazi/Meals of the week

Primul unboxing de calendar advent – 31.12.2016. 

Unboxing calendar avent Penny


Daca sunteti interesati sa colaborati cu noi, pentru promovarea produselor dumneavoastra, despre care credeti ca cititorii blogului nostru, sau urmaritorii de pe youtube si celelalte retele de socializare, ar dori sa afle, ma puteti contacta la alina@alielasblog.com. Va multumesc!

Statistici 

 • Abonati youtube – 36.000+
 • Urmaritori instagram – 4.100+
 • Fani facebook – 3.500+
 • Vizite lunare blog – 5k in medie

Majoritatea urmaritorilor mei sunt de sex feminin, cu varste cuprinse intre 15 si 50 ani. 80% dintre ei locuiesc in Romania.

Cum putem lucra impreuna:

 • Recenzii de produse si servicii
 • Articole pe blog
 • Colaborari video
 • Diverse postari in colaborare 
 • Calatorii de presa, cu postari pe blog si in social media
 • Activitati de ambasador al marcii
 • Giveaway si concursuri
 • Plasare de articole
 • Postari pe retelele de socializare instagram, facebook, youtube

Imi puteti trimite e-mail-ul dumneavoastra de PR/Solicitare de colaborare la: alina@alielasblog.com

Logo-urile catorva dintre brandurile cu care am colaborat de-a lungul anilor.