Cumparaturi de pe promomix.ro

Magazinul cu preturi bune, la care ma intorc de fiecare data.

In toamna anului 2017, eram proaspata mamica de bebe #2, mamica de Sofi, o fetita de trei anisori, si singura pentru 6 luni, intrucat sotul plecase intr-o misiune in Afganistan. 

Astfel ca plimbatul prin magazine nu reprezenta chiar stilul meu de viata. Din contra, tare m-as fi bucurat sa-mi faca altcineva cumparaturile. Insa, pentru mine, indiferent de momentul din viata in care ma aflu, indiferent cat de bine sau mai putin bine stau financiar, e foarte important sa gasesc cele mai bune preturi/oferte. Cum scutecele reprezentau, la momentul respectiv, o mare gaura in bugetul nostru, aveam mare nevoie sa gasesc un pret bun la aceste articole.

Astfel ca, m-am pus pe treaba si, tot “rascolind” google-ul, am ajuns pe site-ul promomix.ro

Foarte impresionata de preturile bune, am mai zabovit putin aici. Bifasem scutecele si servetelele pentru bebe la pret bun, asa ca trebuia sa vad ce altceva mai au. Am descoperit categorii diverse de produse: de la alimente, la produse de curatenie; de la baterii, la produse pentru ingrijirea personala. Toate la preturi excelente.

Astfel ca in timp, a devenit o obisnuinta pentru mine sa plasez aici comenzi rare, dar ample.

Produsele sunt de fiecare data perfect ambalate; cutiile/pungile exterioare nefiind vreodata perforate/deteriorate. 

In interior, fiecare borcan este protejat cu folie cu bule de aer, iar recipientele din care risca sa se scurga lichid (sampoane, lotiuni, balsam de rufe), sunt securizate cu banda adeziva personalizata promomix.ro

Coletele ajung extrem de repede (una, doua zile lucratoare), cu Fan Courier.

La inceput de luna martie am facut o noua sesiune de cumparaturi, destul de ampla. M-a costat cu putin peste 500 lei, si am cumparat ce ne mai trebuia prin casa, precum si cateva alimente si articole dintr-o categorie … speciala.

Comanda detaliata, cu toate articolele achizitionate; preturi si imagini cu felul in care arata coletele la primire, pe toate le descoperiti vizionand clipul de pe canalul meu de youtube:

You Might Also Like