Tableta grafica Funboard GT10 de la E-Boda

Cred ca orice parinte stie cat de utila poate fi o tableta grafica pentru micutul sau. Nu doar ca il tine ocupat minute, poate chiar ore, dar pe tine te scuteste de foile rupte si aruncate pe podea, de “decorul” creat cu creionul pe diverse piese de mobilier sau haine, iar in timp iti economiseste si banii pe consumabile. In plus, e un articol super prietenos cu mediul, fata de desenul clasic, pe hartie

De-a lungul timpului, fetitele mele (7 si 10 ani), au folosit mai multe tablete grafice, de la diverse branduri. Astfel ca atunci cand am avut ocazia sa le testam pe cele de la E-boda, nu am avut mari asteptari. Pana la urma, ce pot avea acestea special fata de restul? Sunt doar niste tablete pe care copilul deseneaza, nu? Ei bine, nu chiar.

E-Boda Funboard GT10 este o tableta de 10 inch, care vine cu difuzor si un ecran secundar in zona superioara, cu imagini de referinta. Sunt peste 180 de ilustratii cu tematica diversa, precum: personaje indragite de copii, animale, peisaje, alimente si plante. Din nou, si din nou, micutul scrie sau deseneaza, sterge totul cu o simpla apasare de buton, si o ia de la capat.

Apasand butonul “rotire” orientarea ilustratiei se modifica din “portrait” in “landscape”, si invers, oferindu-i celui mic libertate totala in creatiile sale.  

Tableta este bilingva, iar copilul invata cuvinte noi cu ajutorul difuzorului incorporat ce reda continutul ilustratiilor atat in limba romana, cat si in limba engleza. 

Dimensiunile tabletei sunt potrivite pentru orice ghiozdanel mediu. Suprafata pentru desenat este mare, iar ecranul are senzor de presiune, astfel ca desenul de pe suprafata tabletei este realistic, asemanator cu desenul clasic, pe hartie. Ecranul LCD nu afecteaza ochii, iar tu, ca parinte, nu porti grija afectarii vederii puiului tau, în timp ce-și dezvolta creativitatea.

Cu siguranta reprezinta darul perfect pentru orice copil. 

Ca o concluzie, tableta E-Boda Funboard GT10 este clar superioara oricarei alte tablete grafice pe care noi am testat-o, iar pretul este extrem de avantajos. 

O puteti cumpara de aici, iar folosind codul nostru  ALIELA25  va bucurati de 25% reducere!

Apropo, AMR 9 saptamani pana la Craciun!

You Might Also Like